PERSONLIG RÅDGIVNING

PERSONLIG RÅDGIVNING

Styrker, drivkraft og personligt lederskab

En rådgivningssamtale eller et sparringsforløb hos mig tager hjertevarmt afsæt i den du er, din aktuelle livssituation, og det, du ønsker at forandre eller sætte i gang.

 

Vi arbejder ikke på at ’fixe’ noget, men derimod på at få fat i din egen indre drivkraft og de iboende styrker, som giver dig mod og energi til, at tage lederskab og gøre det, du dybest set drømmer om.

 

I et sparringsforløb kan jeg for eksempel hjælpe dig med at:


  • Træffe beslutninger og sætte kloge mål, som du rent faktisk kan nå
  • Undersøge, hvordan frygt og mod hænger sammen med din handlekraft
  • Skabe struktur, fokus og fordybelse - og få noget fra hånden
  • Planlægge dine næste bedste skridt – og dine mere langsigtede visioner
  • Slippe perfektionisten, og lade kunstneren få ordet

 

Målet er, at du bliver godt rustet til at gå fra idé til succes, og kommer et skridt tættere på, at gøre dine drømme til virkelighed.

 

NB: Du kan ikke booke rådgivnings- og coachingforløb, før vi har haft en samtale om, hvad du har brug for min hjælp til.


Send mig en mail med dit telefonnummer, så ringer jeg dig op for en uforpligtende ’match’ samtale.


Priser og særlige tilbud


Rådgivningssamtaler, der får dig på sporet

Har du brug for en samtale, der får dig på sporet, og sætter dig igang, tilbyder jeg personlig rådgivning for kr. 1.000 + moms. Kontakt mig, for at aftale nærmere.


DJBFA 

Er du medlem af DJBFA eller KODA kan du ansøge om et coachingforløb over tre gange. Der er et begrænset antal pladser, som fordeles først ved havelågen. Til gengæld er det gratis for DJBFA medlemmer og koster kun 300 kroner for medlemmer af KODA. Læs mere og ansøg her.

Rådgivning for DMF medlemmer

Hvis du er musiker og medlem af Dansk MusikerForbund kan du og/eller dit band ansøge om et forløb hos mig til stærkt reduceret pris via Karrierekontoret. Læs mere og søg her.


Acceleratorforløb

Drømmer du om at starte din egen virksomhed kan et seks ugers iværksætterforløb være lige det, der skal til. På Acceleratorforløbet bliver du klædt på til livet som iværksætter. Jeg kan ikke garantere, at jeg bliver din personlige rådgiver, men du kan være sikker på at få tildelt en erfaren specialist, som matcher netop din profil. Se, hvornår vi starter næste Acceleratorforløb op, og undersøg dine muligheder for at være med her.Cecilia Krill, personlig rådgiver med fokus på styrker, drivkraft og personligt lederskab.

Cecilia knows how to help artists find their direction AND take steps in that direction. Many of us have the dream but can't (or don't or won't) act on it (yet...), and that's why we need people like Cecilia to guide us along our way NOW. Thank you! “


Christine Clansy – Malmö SymfoniOrkester