ACCELERATORSPILLET

ACCELERATORSPILLET

Lær at gå fra idé til handling med Acceleratorspillet. Cecilia Krill. Spiludvikler, forfatter og facilitator.

ET SPIL FOR ALLE, DER VIL VINDE VED AT TÆNKE NYT!

Acceleratorspillet er en 360 graders proces, der med grundighed og fælles flowtænkning hjælper med at kvalificere idéer, og få øje på de skridt, der skal til for at komme fra idé til handling. Det er pakket i en æske med spilleplade, timeglas og spørsmålskort - lige til at gå i gang med. 


Spillet inviterer til nye tale- og lyttepositioner, nye måder at tænke på, og indeholder forstyrrende elementer, der med humor og klogskab udfordrer vanetænkning, og tvinger jer til at gå nye veje.


I kan bruge det som udviklingsværktøj til konkrete projekter, til at løse en særlig udfordring eller som et træningsspil i uddannelser og organisationer.


Læs mere og køb spillet på www.acceleratorspillet.dk

Acceleratorspillet. Fra Idé til Handling. Iværksætteri. Cecilia Krill er facilitator, forfatter og spiludvikler. Acceleratorforløb. Talentmatch.

FOLK SIGER:

Imponerende, så potent et værktøj Acceleratorspillet er!

" Jeg bliver ved med at blive imponeret over hvor potent et værktøj Acceleratorspillet er. Personligt har jeg aldrig mødt noget værktøj, der er så godt til at undersøge, udfordre og konkretisere idéer og udviklingspotentialer som Acceleratorspillet"

Michael Reinholdt Rejmer,

Iværksætter, rådgiver og matchmaker - Talentmatch 

The game drew from a depth of understanding of art and management and business ...

"… and PLAYED the worlds together. Non threatening, joyful and playful. Also full of belief in the best for people, for the project, for being human together. 

 

I feel it is a profound game wrapped up into a foldable four-cornered two-dimensional ticket for an idea's well being with the world."

Nicola Visser,

Dance artist and project developer

Acceleratorspillet virker så godt hos os ...

 "... både til at afprøve, inspirere og strukturere. Vi spiller det på afdelingsmøder, i vores teams og bruger det til feedback på vores interne idéudviklingsuddannelse."

Anne Gerd Hultberg,

Afdelingsleder, Institut for kommunikation og Handicap

Bryd vanetænkningen og vend idéerne på hovedet

Gennem Acceleratorspillet fik vi åbnet for nye idéer, for straks at bryde vanetænkningen og vende idéerne og positionerne på hovedet.

Der er lige så mange gode grunde til at spille Accelerator-spillet som der er virksomheder, samarbejder, projekter og foreninger, der skal udvikles!"

 

Mette Marie Karlberg,

Iværksætterrådgiver og partner i Karlbak