Cookies & persondatapolitik

COOKIES & PERSONDATAPOLITIK

Cookies og persondatapolitik

www.ceciliakrill.dk er ejet og drevet af Cecilia Krill - CVR-nr.: 35087893


Cecilia Krill

Mejlgade 95, 3. sal th.

8000 Aarhus C

Tlf. 30207502

Mail: ck@ceciliakrill.dk


På denne side finder du oplysninger om brug af cookies og virksomhedens persondatapolitik.


Cookies

Jeg skal ifølge loven oplyse dig om, at jeg benytter såkaldte cookies på min hjemmeside.

En 'cookie' er en lille tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende. Formålet er at indsamle anonym information om sidens trafik og brugere med henblik på at udføre statistik og evt. målrette annoncer. Det sker automatisk, når du besøger hjemmesiden.


Hvis du ikke ønsker, at jeg indsamler oplysninger om dig, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af min hjemmeside.


Personoplysninger
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter min hjemmeside, indsamler og behandler jeg en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved at du klikker på noget af mit indhold, eller hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev.


Det er typisk følgende typer af oplysninger, der bliver indsamlet og behandlet: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du besøger. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til mit nyhedsbrev.


Behandling af dine personoplysninger

Hvis du har givet samtykke til, at jeg må kontakte dig på mail med nyhedsbreve eller tilbud, behandler jeg din e-mailadresse og oplysningerne om dig, indtil det ikke længere er relevant. Det betyder indtil det tidspunkt, du oplyser mig om, at du ikke længere ønsker at modtage mails fra mig.


Du har altid mulighed for at trække dit samtykke tilbage ved at skrive til mig på ck@ceciliakrill.dk eller afmelde dig via linket i selve nyhedsbrevet.


Jeg anvender alene dine oplysninger til det formål, de er indsamlet til. Dvs. til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere services og indhold.


Dine data bliver behandlet i overensstemmelse med EU’s databeskyttelsesforordning også kaldet GDPR.


Sikkerhed

Jeg har truffet både tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.


Desuden har jeg indgået databehandleraftaler med de virksomheder, hvor jeg indsamler dine data.

Det drejer sig om mine mailudbydere, mit nyhedsbrevssystem, brug af pop-ups på min hjemmeside og lagring af data.

 

Oplysning om dine persondata 

Hvis du vil have oplyst, hvilke personoplysninger jeg ligger inde med om dig, eller hvis du ikke længere ønsker, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du sende mig en mail på ck@ceciliakrill.dk.


Klager

Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte mig via telefon eller email som angivet øverst. Du kan også tage kontakt til Datatilsynet. Borgergade 28, 5., 1300 København K.


Køb hos Cecilia Krill (mine rettigheder)

Rettigheder til alle onlineprodukter, kursusmaterialer, bøger og spil tilhører min virksomhed, Cecilia Krill. Du må ikke videresende, videresælge, udleje eller på anden måde offentliggøre hele eller dele af materialet uden forudgående skriftlig tilladelse.


Ændring af retningslinjer
Jeg forbeholder mig ret til at opdatere og ændre retningslinjerne i denne politik. Når jeg gør det, retter jeg også datoen for “senest opdateret” nedenfor.

 

Senest opdateret: 15. januar 2020


Cecilia Krill

Mejlgade 95, 3. sal

8000 Aarhus C 

Dette website bruger cookies. Loven siger, at jeg skal spørge, om det er ok med dig?

Læs mere
Ok, tak