PORTFOLIOMETODE

PORTFOLIOMETODE

Har I brug for rådgivning, et grundkursus i portfolio, en genopfriskning eller en pratisk ‘hands on’ workshop for undervisere eller studerende?


På baggrund af mange års erfaring, rådgiver jeg uddannelsesudviklere og undervisere i arbejdet med at implementere portfoliometode. Det kan være enkeltstående rådgivning omkring konkrete udfordringer i processen, eller konsulentbistand over et længere stræk, hvor portfoliometode skal indtænkes i fx fagmoduler eller hele uddannelsesforløb.


Jeg tilrettelægger og faciliterer undervisning, efteruddannelsesforløb og workshops efter jeres ønsker og aktuelle behov, altid i tæt samarbejde med uddannelsesudviklere og undervisere.


Bogen Portfolio i Praksis udkom på Hans Reitzels Forlag i juni 2017

Læs uddrag fra bogen herDet siger uddannelserne

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Cecilia er særdeles vidende også inden for læringsportfolier og hvordan man kan integrere disse i undervisningssammenhæng. Hun formåede med sin store indsigt at vejlede og inspirere en række aktører fra Designskolen til hvordan vi bedst kunne gribe processen an. Vi fik på den baggrund et godt overblik og kom klogt i gang! Silles indspark var særdeles værdifulde og vi er glade for at vi involverede hende fra starten.

- Merethe Kruse, leder af Designskolen Koldings Karriereværksted


”Cecilia har gennem flere år udviklet portfolio som metode i entreprenørskabs undervisning. Mens hun har anvendt den, beskrevet den og videreudviklet den, har hun samtidigt delt med vi andre og derved spredt en kolossal inspiration i hele det nordiske entreprenørskabsmiljø omkring kunstneriske og kreative studier.”

- Margrete Bak, partner, Karlbak/EntreNord


"Cecilia Krill har på yderst proaktiv facon været medskaber af Det Jyske Musikkonservatoriums entreprenørskabsundervisning med særligt henblik på portfolio-metode og e-læring. Cecilia er meget vellidt af studerende og kolleger på konservatoriet.”

- Astrid Elbek, udviklingsleder, 
Det Jyske Musikkonservatorium


Om Portfolio i Praksis

"Jeg kan godt lide, at forfatterne lægger en stor vægt på, at det er den enkelte studerende som skal finde sin egen vej i opbygningen, rutinerne og tiden til at komme i gang med sin portfolio. For de studerende som har svært ved dette, vil bogen være en stor hjælp, og som vejleder/underviser vil man også kunne finde støtte i bogen til at få sat processen i gang."

- Anne Marie Wulff Hedenborg, Uddannelseskoordinator i Roskilde kommunePortfolio i Praksis, Cecilia Krill & Margit Saltofte


SKRIV, HVIS DU VIL HØRE

OM WORKSHOPS, RÅDGIVNING M.V.
CUSTOMERS SAY

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam tincidunt viverra diam”


Bob, Westside Brox


Cecilia Krill

Mejlgade 95, 3. sal

8000 Aarhus C